Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

One Pot Vegan E-BOOK

80 quick, easy and delicious plant-based recipes from the creators of SO VEGAN

Roxy Pope, Ben Pook
E-book | Engels
€ 14,99
+ 14 punten
Uitvoering
Onmiddellijk beschikbaar
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail

Omschrijving

Whether you're a long-term vegan, giving veggie a go or just want to make your meals more sustainable, ONE POT VEGAN is filled with delicious recipes that take the fuss out of plant-based cooking

80 quick, easy and delicious vegan recipes, each using only one dish!

'Anyone considering a foray into veganism should acquaint themselves with the work of Roxy Pope and Ben Pook . . . simple, healthy recipes made up of everyday ingredients'
Vogue
_________

One Pot Vegan
is the perfect staple cookbook for vegans, vegetarians, flexitarians, or anyone who simply wants more plants on their plate.

Packed with inspiration for pastas, curries, salads, stir-fries, noodles and even puddings, every recipe uses simple supermarket ingredients - for maximum flavour with minimum fuss.

One-pot, one-pan and one-tray recipes include:

- QUICK AND NUTRITIOUS MIDWEEK MEALS, such as rainbow noodles, smoky sausage cassoulet, and roasted squash with cauliflower and sage
- SIMPLE SIDES AND LIGHT BIGHTS, such as roasted vegetable mezze, loaded sweet potato wedges, and no-waste harissa cauliflower
- HEARTY HOME COMFORTS, like rich lazy lasagne, mushroom and ale filo pie, and warming pearl barley chilli
- TAKEAWAY CLASSICS, including mushroom tikka masala, tofu satay, and Chinese-inspired sweet and sour jackfruit
- SWEET TREATS AND DESSERTS such as peanut butter swirl brownies, boozy Caribbean pear cake, and cardamom and pistachio shortbread

From the creators of SO VEGAN, one of the world's leading vegan food platforms with a growing community of over 1.5 million followers. Recipes are accompanied by full nutritional info, plus tips for batch cooking or freezing.

Eating more plants has never been so easy!
_________

PRAISE FOR SO VEGAN:

'Faff-free, delicious recipes'
Times

'Masterminds'
Plant Based News

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
192
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780241448724
Verschijningsdatum:
22/07/2020
Uitvoering:
E-book
Beveiligd met:
Adobe DRM
Bestandsformaat:
ePub
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 14 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.