Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Spring brings salads, herbs, early vegetables, and edible flowers. Summer brings barbecue flavors and ripe fruits. Fall and winter offer earthier flavors, with wild mushrooms, walnuts, fowl or goose, pumpkins, and other root vegetables. In this book, each seasonal chapter follows a sequence through soups, lighter dishes, vegetarian, fish, main courses, and desserts. Look forward to sizzling venison in the spring, salmon fillet with capers and tarragon in the summer, chicken breasts stuffed with prosciutto and blue cheese in the fall, ginger and lemon fish in winter, and much more. One-Pot Dishes for Every Season is ideal for anyone looking to enjoy the best each season has to offer and for cooks with little time or space in their kitchen.