Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This text contains a detailed guide to the methods and equipment of livestock farming, including information on diet, tools, preservation of product, and more. Complete with easy-to-digest information and a wealth of detailed illustrations, this text will be of much interest to the dairy farmer and makes for a worthy addition to collections of farming literature. The chapters of this book include: 'Of the Pasture and other Food best suited to Milk Cows'; 'Of the Situation and Building proper for a Dairy'; 'Dairy Utensils'; 'The Secretion of Milk'; 'Of the Management of Milk and Cream', and 'The Making and Preservation of Butter'; 'Of the Making and Preservation of Cheese'; et cetera. We are proud to republish this antique book now complete with introductions on farming and cattle management.