Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This volume comprises a guide to the methods and equipment of livestock keeping, with information on the cultivation and application of grasses, pulses, and roots. This thorough treatise offers a wealth of useful and interesting information, and will be of considerable value to modern farmers. Although old, much of the information is timeless, making it a great addition to agricultural libraries - and one not to be missed by the discerning collector. The chapters of this volume include: 'On the Natural Grasses Usually Cultivated'; 'On Artificial Grasses, or Green Forage Crops'; 'On the Corn and Pulse Commonly Cultivated for their Grain or Straw, or as Green Forage'; 'On The 'Root-Crops' Best Adapted for Animal Food', etcetera. We are proud to republish this vintage text, now complete with a new and specially commissioned introduction on farming.