Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
No one knows just what makes the Mediterranean shores so white, the sun so golden, or the sea so blue. But thanks to award-winning author Georgeanne Brennan, we now know what makes the cuisine so delicious. Olives, anchovies, and capers are the secret ingredients behind the magical flavors of the Mediterranean. Toss a few tangy olives and capers, or a savory anchovy or two into these over 50 dazzling recipes and instantly capture the fresh, sun-drenched flavors of Italy, France, Greece, Tunisia, and Morocco. Enhanced by vibrant color photography, Brennan reveals the basic techniques for salting, brining, curing, and seasoning these delicacies and also explores their history and common uses. Bring the Mediterranean home with these simple, flavorful accents and add intensity and depth--with minimum effort--to any dish.