Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Living in the Old West required not only stamina, but innovation. Imagine putting a cake together without fresh supplies, measuring spoons, or a dedicated work area; imagine baking that cake without a thermometer, steady heat, or a timer. How did those who traveled and lived in the Old West do it? The Old West Baking Book shares the baking secrets of Native American ranch house cooks, chuck wagon chefs, and wagon train homemakers, with over a hundred Old West recipes updated and kitchen tested. Laced among classic baked goods recipes such as Sourdough Biscuits, Spotted Pup Pudding, and Wild Grape-Apple Pie are dozens of anecdotes and fun facts on how our ancestors were so successful with so little. Open the pages of The Old West Baking Book and bring the flavor of the Old West into your home today.