Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
“Jolien Janzing heeft het boek OerFood geschreven met de hartstocht van een ervaringsdeskundige, maar ook als auteur die zich baseert op feiten. Het is daarmee een zeer lezenswaardig boek geworden met een schat aan no-nonsense adviezen over gezond worden en gezond blijven.”
— William Cortvriendt, arts en auteur van bestsellers zoals Hoe word je 100?, Lichter en Kankervrij
Wat als voeding een veel grotere rol speelt in chronische ziekten dan we denken? Wat als de sleutel tot gezondheid ligt in het eetpatroon van onze voorouders uit de oertijd?
Jolien Janzing: “Ruim twintig jaar geleden kreeg ik de diagnose MS. Maar ik legde me daar niet bij neer en ging op zoek naar oplossingen. De manier van eten van de jager-verzamelaars gaf me mijn leven terug. Ik voel me sterker en vitaler dan ooit.”
Hoewel onze wereld snel verandert, is de mens genetisch nauwelijks geëvolueerd. Ons lichaam is nog steeds afgestemd op oervoeding, maar ons eetpatroon is verder dan ooit afgedwaald. In OerFood deelt Jolien de inzichten die haar gezondheid herstelden, zodat ze anderen kunnen helpen.