• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Oats in the North, Wheat from the South

The history of British Baking: savoury and sweet

Regula Ysewijn
Hardcover | Engels
€ 32,95
+ 65 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A classic bound to find its place on every keen baker's bookshelf, British Baking is Regula Ysewijn's evocative, meticulously researched and beautifully photographed love letter in 100 classic recipes to the ingenuity, history and heritage of British baking culture. Each recipe is accompanied by a brief informative text, telling a story of the landscape, history, traditions and legends of Great Britain. From Cornish Saffron cake and Cornish pasties, Bakewell tart, Victoria sandwich cake, Lardy cake, Banbury apple pie, Bara brith from Wales, to Grasmere gingerbread, Aberdeen buttery rowie Scottish oatcakes, Regula takes the reader on a delicious guided tour of British cake lore.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9781911632641
  • Verschijningsdatum: 14/03/2020
  • Aantal bladzijden: 264
  • Uitgeverij: Murdoch Books
  • Auteur(s): Regula Ysewijn
  • Afmetingen: 197 mm x 257 mm
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 264
  • Taal: Engels

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9781911632641
  • Verschijningsdatum: 14/03/2020
  • Uitvoering: Hardcover
  • Afmetingen: 197 mm x 257 mm
  • Gewicht: 1242 g