Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Japanese quails (Coturnix coturnix japonica) is gaining popularity as a diversified poultry species. These are reared for eggs and meat production. No new reports on the nutrient requirements for quails have been described since 1984 (NRC, 1994), evidencing the need of new information. The increasing prices of corn and soybean meal and the greater commercial availability of the two most important limiting amino acids for birds (methionine and lysine) have drawn interest to diet formulation based on reduced protein levels with adequate amino acid supplementation. The present study was conducted to investigate the optimum dietary protein level by providing adequate amounts of lysine, methionine, according to the requirements on the performance of quails