Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Nutrition concerns us all. We eat several times a day for our entire lives. One would think that this makes us all experts in nutrition, yet it is difficult to agree on a common explanation what constitutes healthy nutrition. Many experts recommend completely different measures; new diets are constantly being invented, sometimes contradicting each other. This creates great uncertainty. All we can agree upon is that food is the key for us to stay healthy or move toward sickness.
This guide offers reliable answers and leads you through the labyrinth of conflicting nutritional recommendations by focusing solely on the important basics, to enable you to develop an individual and healthy form of nutrition - according to your own preferences, taste and social environment. In this book you will learn, among other things, why acids can make you sick and fat does not automatically make you fat; why the old nutrition pyramid is no longer valid and why cholesterol is also a "stress molecule", which we do not need to immediately fight with medication.