Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Today, restaurants reverberate with cultural meaning rooted in the cities and regions to which they belong - crucibles for the social practices that unfold within them, vessels in which the ingredients of hospitality mingle and coalesce. Nourishing the Senses: Restaurant Architecture of Bentel & Bentel is a chronical and analysis of this phenomenon based on real life examples of projects by architects Bentel & Bentel as they serve the biggest names in restaurant and hospitality.Elegantly written and beautifully illustrated with photos as well as sketches, this book opens the door to a world rarely viewed by the public and frequently overlooked in the tell-all memoirs of the chefs and impresarios of the hospitality industry. With clarity and insight, the partners reveal the process and thinking, the issues and challenges, the aspirations and achievements of those who gather to create a novel hospitality experience in cities throughout the U.S.