• Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Veilig betalen
  • Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Nopi

Yotam Ottolenghi, Ramael Scully
Nederlands | Hardcover
€ 37,00
+ 74 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 20
Levering in de winkel of bij je thuis
of
Afhalen na 30 minuten
Ik haal af in
Beschikbaar in 24 andere winkel(s)
'NOPI' bevat ruim honderd nieuwe recepten die hij samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully's onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie. Met 'NOPI' bewijst Ottolenghi eens te meer waarom we hem en zijn eten in onze harten hebben gesloten.

Yotam Ottolenghi wist met zijn bestsellers 'Plenty', 'Ottolenghi - Het kookboek', 'Jeruzalem' en 'Plenty More' het gebruik van sumak, za'atar en granaatappelpitten in het hele land op de kaart te zetten. Ottolenghi is tevens eigenaar van een groep gelijknamige restaurants en winkels, met vestigingen in onder andere Notting Hill en Kensington, en van restaurant NOPI.
Ramael Scully, geboren in Kuala Lumpur (Maleisië), begon zijn culinaire carrière op zeventienjarige leeftijd in Sydney (Australië). Tegenwoordig werkt hij in Londen als chef-kok bij NOPI.

Specificaties

  • ISBN-nummer: 9789059566149
  • Verschijningsdatum: 9/09/2015
  • Aantal bladzijden: 288
  • Uitgeverij: Fontaine Uitgevers
  • Afmetingen: 203 mm x 278 mm
  • Gewicht: 1479
  • Type: Boek

Beoordelingen