Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In 1947, The Crisfield Times published an editorial prompting an annual crab derby, a sort of Kentucky Derby spotlighting one of Crisfield's greatest natural resources: the Chesapeake Bay blue crab. The next year, the National Hard Crab Derby began. Since that brief crab race in front of the Crisfield Post Office in 1948, the annual Labor Day weekend event has grown into one of the most recognized festivals in the United States. The entire country participates each year through the Governor's Cup crab race, and all eyes are on contestants as they attempt to break world records in crab picking and boat docking. Champion chefs from throughout the Eastern Seaboard hone their skills during the annual crab cooking contest. Skiff races recall days of the past when work boats sped in from Tangier Sound to sell their day's catch to the area's seafood packers. And Crisfield may be the only city in America where little girls grow up with the dream of someday being called Miss Crustacean!