Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Acclaimed clinical nutritionist and bestselling author Sarah Di Lorenzo celebrates her Mediterranean heritage by sharing over 200 beloved recipes and cherished family stories.
Brimming with fresh vegetables, fruits, extra-virgin olive oil, fish and nuts, Sarah’s family-favourite recipes are delicious and easy to make. This book holds over two hundred recipes, including Mediterranean classics like spanakopita, stuffed tomatoes, roasted artichokes, pilafi and prawn saganaki. There’s also the perfect Mediterranean roast lamb for Sunday lunch, along with sweet treats like orange and honey paximathia, and baked ricotta figs.
Known for its bold fresh flavours and vibrant dishes, the Mediterranean diet is proven to help lower your rates of cardiovascular disease, stroke and diabetes, reduce inflammation and obesity, and increase your lifespan.
In My Mediterranean Life, Sarah aims to share not just the health benefits of the Mediterranean way of eating, but the key principles and lifestyle. For Sarah and her family, this way of eating is a way of life. Food is much more than eating – it’s a bonding experience.