Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The mulberry belongs to family Moraceae. Mulberry is believed to originated on lower slope of Himalayas and a native of either India or China. The mulberry flower occurs during late winter or beginning of spring. The fruits are sorosis. The fruits have attractive purple to black colour and pleasing flavours. It has also good medicinal properties and can be used to debility symptoms when used with other restoratives. The person who has symptoms such as anemia, dizziness can take a tonic to build up health with mulberry. There are great possibilities to obtaining beverages with highly refreshing, invigorating, thirst quencher and appetizer properties. Therefore, there was urgent need to develop mulberry based processed products and the investigations were undertaken to overcome losses caused by its perishable nature and utilized its nutritive and medicinal value for longer duration. The book will highlight the problems associated with the mulberry crop and their value addition. This book will be beneficial for researchers, Post graduate and graduate students working in the field of agriculture, horticulture, postharvest technology, medical sciences etc