• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Molecules, Microbes, and Meals

The Surprising Science of Food

Alan Kelly
Hardcover | Engels
€ 72,45
+ 144 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The goal of Molecules, Microbes, and Meals is to provide an overview of the science of food, exploring all aspects of how food products we purchase and consume come to have the characteristics they do. The key focus is on the science underpinning the appearance, flavor, texture and qualities of food, and the transformations that occur when we cook food products. Every food product is a highly complex scientific entity, and a key objective of the book is to show that an understanding of the science of food can enhance our appreciation and wonder at it. Another key theme will be the convergence of science and art in food, and the history of food, whereby we have known how to undertake what are exceptionally scientifically complex activities such as fermentation, pasteurization and cooking long before the scientific basis for what was happening was understood.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
288
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780190687694
Verschijningsdatum:
1/04/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
160 mm x 239 mm
Gewicht:
589 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 144 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.