Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Vitamin C is well known for its role in fighting off the common cold, infections, heart diseases and cancer where it serves as an antioxidant. It acts as reducing agent that is able to keep iron ions in the more readily absorbed ferrous (Fe(II)) form, which facilitates the absorption of nonhemic iron from the gastrointestinal tract. This book provides maximum information about the kinetics and thermodynamics in a systematic manner regarding influences of different factors such as temperature and pH on the rate of oxidation of vitamin C by ferric chloride hexahydrate in the absence and the presence of surfactant. The book is presented in different chapters with very simple, easy and allusive way. In the beginning of this book, the general introduction about vitamin C and surfactant has been discussed in chapter 1. Chapter 2 describes the literature review about the published information regarding the oxidation of vitamin C. Materials & methods and results & discussion have been described in chapters 3 and 4, respectively. The figures, tables and graphs have been given in order to clarify various points.