Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
El presente manual se corresponde con la Unidad Formativa UF0386, incluida en el Módulo Formativo MF1130_3: Organización y control de las operaciones de cultivo, que a su vez forma parte del Certificado de Profesionalidad (AGAU0208): Gestión de la Producción Agrícola, y cuyo contenido sigue a lo establecido por el Real Decreto 1211/2009, de 17 de julio, por el que se establecen cinco certificados de profesionalidad de la Familia Profesional Agraria. A lo largo de sus cinco capítulos, este libro describe, de un modo comprensible, los métodos de control fitosanitario para preservar la sanidad de los cultivos y programar la aplicación de los tratamientos recomendados manteniendo el nivel de plagas y enfermedades por debajo de los umbrales establecidos.