Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
A number of excellent and well-established textbooks are available to support study of microbiology however, such books are mostly over 1000 pages in length, beautifully illustrated in colour, but rather expensive and in effective but complex language and terminology. This can hamper the understanding of some students. This book in no way seeks to replace or compete with such texts, it is directed rather towards the students, who require a text that is less detailed, less comprehensive, easy explanation and less expensive. To embark on this study, it will be necessary for the students to learn how to handle cultures in such a way that they are not contaminated or inadvertently dispersed throughout the classroom. This involves learning aseptic techniques and practicing preventive safety measures. Above all, I have tried to explain concepts or mechanisms behind each method, with an objective of easier understanding of methods and techniques. It is our wish that the present text will give the attentive enthusiastic reader a clear perceptive of sometimes-complex issues, whilst avoiding over-simplification.