Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Spice-packed family-friendly modern vegetarian Indian recipes from the creator of the beloved Mowgli restaurants
Nisha Katona is on a mission to preserve the authentic Indian cooking of her mother and grandmothers. Here she translates it for a Western audience into recipes that are quick and easy to prepare, healthy, environmentally friendly, and super tasty—perfect for today's busy lives.
Organized by ingredient to be as useful as possible, Nisha weaves her magic once again by conjuring up incredible flavors with just a handful of carefully paired and easily sourced ingredients. Chapter by chapter find out:
• What to do with Roots • What to do with Beans • What to do with Squash • What to do with Brassicas & Leafy Greens • What to do with Lentils & Other Grains • What to do with Fruits • What to do with Eggs and Dairy
With just one chapter on dairy, this largely vegan cookbook is easy to follow and perfect for quick but nourishing meal.