• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Mastering Cheese

Lessons for Connoisseurship from a Maître Fromager

Max McCalman, David Gibbons
Hardcover | Engels
€ 46,45
+ 92 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Prijzen

  • IACP Crystal Whisk Award (Beverage/Ref/Technical) 2011
    Geprezen
  • Gourmand World Cookbook Awards (USA Only) (Cheese) 2010
    Winnaar

Omschrijving

Maître fromager Max McCalman, author of The Cheese Plate and Cheese, is steeped in the world of artisanal cheeses like no one else. In Mastering Cheese, he shares the wealth of his expertise to help cheese lovers on their path to connoisseurship.

After years of teaching courses for amateurs at the Artisanal Premium Cheese Center, where he is Dean of Curriculum, McCalman has developed a compelling set of classes for understanding and ex-periencing cheese. A full master's course in a book, Mastering Cheese covers the world of cheese in twenty-two distinct lessons, featuring tasting plates that deliciously demonstrate key topics. For example, a chapter titled "Stunning Stinkers" explains why some of the strongest-smelling cheeses can be among the best tasting and then recommends several stars of this category. Learn about the issues facing real raw-milk cheeses and then go out and taste the differences between these cheeses and those made with pasteurized milk.

For the first time in any of his books, McCalman includes extensive information on the modern artisanal cheese revolution in the United States and prominently features these artisans and their products alongside the famous cheeses of Italy, France, Spain, and the United Kingdom.

Complete with helpful charts and an invaluable index of more than 300 cheeses, Mastering Cheese is the definitive course that you can use in your own home to pursue your passion for cheese.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
384
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780307406484
Verschijningsdatum:
17/11/2009
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
198 mm x 254 mm
Gewicht:
1424 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 92 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.