Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
An updated edition of the classic cookbook from the James Beard Foundation Lifetime Achievement Award-winner and “author who changed the way Americans cook Italian food” (The New York Times). With a new foreword by best-selling author Molly Baz.
In this, her most personal book, Marcella Hazan welcomes home cooks into her kitchen to discover the intricacies of good Italian cooking—and her rules for getting it right. Across almost 250 timeless recipes, both beloved classics and less well-known regional delicacies, Hazan traverses the country from top to tip, imparting the secrets to replicating the true flavors of Italy at home.
Recipes showcase the diversity of Italian cuisine and include:
•Risotto with Fresh Tomatoes and Basil •Fettuccine with Lemon •Venetian Almond Cake •Roast Pork Loin with Juniper and Rosemary •Cappuccino Gelato •And more!
Packed with a lifetime’s wisdom, delivered in Hazan’s inimitable way, Marcella’s Italian Kitchen is a glorious celebration of “simple food that has only one objective: to taste good.”