Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Tomato is one of the most popular and widely cultivated vegetables in the world. It is famous for its culinary, industrial and ornamental values. Tomato is a susceptible host to many fungal pathogens, including Verticillium. In general, the wilt disease caused by these pathogens is very difficult to control because Verticillium species have: broad host range; resting structures that have long survivability; and cyclical systemic nature of colonization within the vascular system of their host plants. All these factors combined, render chemical, physical and cultural attempts at protection of plants against Verticillium wilt disease ineffective and impracticable. Currently, the most effective way to prevent the disease is the breeding of resistant cultivars, but most tomatoes that are of economic importance do not contain resistant genes against Verticillium pathogens. There have been reports on some soils, termed suppressive, in which certain diseases are suppressed. The book, "Management of Verticillium Wilt Disease of Tomato" presents two research projects that give insights on how Verticillium wilt disease of tomato can be managed with the type of soil in which they are grown.