Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
For more than forty years, readers of Melbourne newspapers and journals - and radio listeners - have learned about the latest films through the interpretations and judgments of Brian McFarlane. Over that time McFarlane's reviews of and articles on film have featured in The Age, Australian Book Review, Cinema Papers, Inside Story, Meanjin, Metro, Screening the Past, Senses of Cinema, Sight & Sound, and many other sources online, on air and on paper. This selection of McFarlane's writings on film, taken as a whole, tells a story about what has brought us back to the cinema again and again, from recent times to a now more distant past. In his attuned but easy style, sprinkled with wit and insight, our guide brings back memories, fills gaps in our knowledge, triggers conversations, and inspires delight and enthusiasm. Making a Meal of It is a first-rate resource for film buffs and excellent dinner-table company.