Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Maggie Beer's Spring Harvest Recipes brings together all of Maggie Beer's signature recipes from the spring chapter of her cookbook Maggie's Harvest, including detailed descriptions of seasonal ingredients and inspiring accounts of memorable meals with family and friends. The recipes highlight Maggie's philosophy of using the freshest and best seasonal produce available in the Barossa Valley South Australia, and treating it simply, allowing the natural flavors to speak for themselves. Describing herself as a "country cook," Maggie cooks from the heart and is passionate about instilling in others this same confidence--to use recipes as a starting point, and be guided by instinct and personal taste. This book from one of Australia's best-loved cooks is essential for anyone with an appreciation of the pleasures of sourcing, cooking and sharing seasonal food. Includes metric measures.