• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Made in Italy

Food and Stories

Giorgio Locatelli
Hardcover | Engels
€ 48,95
+ 97 punten
Verwachte leverdatum onbekend Haal af na 1 uur in 1 winkel(s). .
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

In this exquisitely designed and photographed volume, Britain's favourite Italian chef brings forth the work of a lifetime: combining old Locatelli family stories and recipes with the contemporary must-have dishes from his celebrated London restaurants.

'I am an Italian chef who has cooked in Paris and come of age in London, ' says Giorgio Locatelli. 'Innovative, imaginative food is what people expect from me, but everything I do has its roots in classical, regional Italian cooking.'

This is the book that fans of Locatelli have been waiting for ever since he first made his name at Zafferano. The recent opening of Locanda Locatelli, widely regarded as one of the most exciting restaurants in London, has fuelled interest in this master chef.

Locatelli lights up Locanda with his big, welcoming personality, seamlessly marrying style with an all-Italian mission simply to bring people together at the table to share food, relax and enjoy good company and conversation. In the same way, his delight in food shines through on every page of this exciting new book. Whether he is reminiscing about the dishes of his native Lombardy, suggesting a starter combining the simplest and freshest ingredients, or explaining how to make the ultimate risotto, Locatelli transports the reader into his own kitchen to savour the real tastes of Italy.

Full of the insight and historical detail you might expect from a food writer, combined with the hands-on expertise of a top chef, peppered with evocative stories, and funny and often outspoken observations on the state of food today, this is the contemporary Italian food bible, from the acknowledged master of modern Italian cooking.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
512
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780008548346
Verschijningsdatum:
18/04/2023
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
196 mm x 246 mm
Gewicht:
1859 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 97 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.