• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Ma cuisine fermentée

une cuisine prédigérée par les enzymes microbiennes

Michelle Chang
Hardcover | Frans
€ 35,00
+ 70 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


17 sauces Koji aromatisées


31 recettes de plats élaborés

Marier des techniques de fermentation et de cuisson très élaborées à la cuisine française, pour la réalisation de plats succulents, rendus ainsi plus sains et plus digestes. Voilà une initiative novatrice.

C'est celle de Michelle Chang, cheffe taïwanaise du restaurant « La 5ème Saveur », à Pont-Aven, qui, dans ce livre longuement médité - sa mission - nous transmet avec le plus grand sérieux mais aussi de façon vivante et émouvante, ses plus belles recettes, son amour et sa foi en la vie.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
218
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782957929801
Verschijningsdatum:
15/10/2021
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
210 mm x 290 mm
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 70 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
LANG LEVE LEZEN

Ontmoet topauteurs in onze winkels

tijdens het Feest van het Boek van 24 t.e.m. 26 oktober
LANG LEVE LEZEN
Feest van het Boek
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie korting
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.