• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Ma cuisine fermentée

une cuisine prédigérée par les enzymes microbiennes

Michelle Chang
Hardcover | Frans
€ 35,00
+ 70 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


17 sauces Koji aromatisées


31 recettes de plats élaborés

Marier des techniques de fermentation et de cuisson très élaborées à la cuisine française, pour la réalisation de plats succulents, rendus ainsi plus sains et plus digestes. Voilà une initiative novatrice.

C'est celle de Michelle Chang, cheffe taïwanaise du restaurant « La 5ème Saveur », à Pont-Aven, qui, dans ce livre longuement médité - sa mission - nous transmet avec le plus grand sérieux mais aussi de façon vivante et émouvante, ses plus belles recettes, son amour et sa foi en la vie.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
218
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782957929801
Verschijningsdatum:
15/10/2021
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
210 mm x 290 mm
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 70 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juli 2025
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.