Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
From the celebrated European patisserie Petit Gateaux, comes the recipe book with one basic tart recipe and sixty variations. Once the ‘base’ recipe is perfected, you can experiment and make any tart you want!
The book for bakers everywhere – from beginners to experts – who would like to learn how to fill and decorate an infinite variety of tarts to perfection. French patisserie Petit Gateau equips even the most rudimentary of bakers with the skills to create beautiful tarts of an endless variety of colour and flavour, all with just one core recipe. Includes:
Dough – How do you make the perfect dough for little tarts? Fillings – Exploring the best fillings for your tarts and the ways you can create unlimited variations Crumble – Crunchy toppings for the perfect textured tart Almond Cream and Clafoutis Cream – How to create that perfect creamy layer… Pastry Cream – A velvety texture with a rich vanilla flavour Fruit – From apples and pears to pineapple and rhubarb, how do you get your fruit to the perfect texture and sweetness for patisserie? Chocolate – Good chocolate is essential to a great tart and this book includes fifteen different types of ganache, as well as other chocolate-y fillings and toppings for you to get your chocolate fix Party Time – Easter, Halloween and Christmas are not the same without a special tart to mark the occasion
Discovering the joy of homemade patisserie has never been easier.