Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Het beroemdste kook- en bakduo uit Limburg vormt het echtpaar Wil en Netty Engels-Geurts. Sinds Limburg op z'n lekkerst verscheen is het een groot succes. Dat bewijst dat de recepten in dit boek niet alleen traditioneel Limburgs zijn, maar ook in het heden nog populair en dat steeds nieuwe generaties willen leren hoe lekker Limburgse gerechten zijn en hoe gemakkelijk om te bereiden.
Soep, vlees, groenten, aardappelen, fruit, nagerechten, gebak en vlaai staan uitgebreid beschreven, zodat u een compleet Limburgs menu kunt samenstellen. Zowel ervaren koks als kokkerellende beginnelingen hebben veel aan de tips van het echtpaar.
Andere boeken van Wil en Netty Engels-Geurts:
Vlaai en ander Limburgs gebak, Zelf brood bakken (in de oven en in de broodbakmachine), Koken met Limburgs bier, Leer Limburgs koken
Deze uitgave is een herziene en geactualiseerde druk van Limburg op z'n lekkerst, met nieuwe recepten en verbeterde uitleg. Veel plezier.
Limburg op z'n lekkerst is het boek waarmee Uitgeverij TIC twintig jaar geleden zijn naam op de boekenmarkt vestigde. Ruim 300 boeken met een Limburgs tintje in vrijwel alle denkbare genres werden gepubliceerd.
Dit boek is ook de veertigste titel van Netty Engels-Geurts en verschijnt in het veertigste jaar van haar activiteiten op het gebied van de Limburgse keuken en de promotie ervan.