Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The first part of the book aims at a careful inspection of the influence of temperature on the microstructure of PNIPA gels synthesized by free radical cross-linking copolymerization, FRC, in the range 10-27.5 °C, i.e. below LCST by means of static and dynamic light scattering methods.Many studies have shown that structures of networks obtained by free radical cross-linking copolymerization generally seem to be inhomogeneous in the q-range 0.1 nm-1. An alternative approach to obtain homogeneous gels is UV induced photo cross-linking polymerization, PC. Cross-links are expected to be introduced randomly in space for photo cross-linked gels.The purpose of the second part of this study is to compare network structures i.e. inhomogeneity, of the free radical cross-linking PNIPA gels (FRC gels) prepared at 25 °C to photo gels (PC gels) synthesized by photo cross-linking polymerization of (N-isopropylacrylamid)-2-(dimethylmaleimido)- N -ethyl-acrylamide, poly(NIPA-co-DMMIAAm) at observation temperatures 25, 20, 15, 10, 30 °C (in that sequence).It is expected that photo gels starting from semi-dilute polymer solution are more homogenous than free radical gels.