Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
From Harvard classrooms to your grandma's kitchen table--everybody is getting on the look on the brightside bandwagon. If you need to know, there's a ton of medical research to back it up, but people who appreciate where their bread is buttered and how sweet the jam on their toast is--well they're healthier, they live longer, they're usually more successful--although they may not define success as having the most marbles, and for sure other people want to spend more time around them. Addie Johnson calls Life Is Sweet her scrapbook, in which she's gathered stories that struck her--things that made her happy in the seeing or experience and in the remembering. And bits she's read. And quotes. People, stories, kids and animals, stuff/no stuff (aka all or nothing), achievements achieved and unpleasant tasks done, laughing (snickering, giggling, guffawing, wetting your pants) health or progress toward it--all are fodder for happiness. Life is sweet and creamy--yes your life and yours and yours and yoursif you just look at what's in front of your face.