Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Le lecteur trouvera, dans cet ouvrage, les principales plantes aromatiques que l’on rencontre sous nos climats, soit à l’état sauvage dans la nature, soit cultivées dans les jardins, telles que - entre autres : ail, angélique, câprier, cerfeuil, cumin, laurier, menthe, pimprenelle, raifort, safran, thym, verveine, ou épices exotiques (cardamome, gingembre, poivrier...). Chaque plante décrite est accompagnée d’une photo, pour que le lecteur puisse reconnaître aisément les espèces sauvages. De plus, l’auteur propose, pour chaque plante, une méthode de culture (un certain nombre d’entre elles poussant très bien en pot, sur le balcon ou le rebord d’une fenêtre), afin de permettre au citadin de bénéficier lui aussi des bienfaits des simples. Leurs principales propriétés sont également indiquées.