Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Parmi toutes les activités quotidiennes que font les individus, il n’y en a pas une seule qui n’est pas génératrice de bruit. De notre simple fonctionnement corporel à l’interaction avec notre environnement, les humains produisent en permanence des sons qui se mélangent et qui finissent par peindre un réel paysage sonore urbain. De ces différents paysages, certaines ambiances spécifiques à des lieux ressortent, créant l’idée d’une communauté reliée par les mêmes représentations. Les lieux de restaurations sont un des lieux les plus bruyants et les plus concentrés en individus de l’espace urbain. Son, bruits et musique viennent s’y mélanger, mais se retrouvent-ils tous dans les mêmes restaurants ? Ce travail de recherche nous permettra de dessiner les esquisses d’une méthodologie d’analyse organologique des ambiances sonores des bistrots de Tours, afin de découvrir de quelle manière les ambiances participent-elles à l’expérience de dégustation, et dans quelle mesure ces ambiances sonores construisent le paysage sonore de son territoire.