Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Nous avons tous cet ingrédient essentiel, un indispensable qui transforme nos plats du quotidien, un produit aussi simple que précieux. S’attarder sur cet ingrédient et prendre le temps de raconter son histoire, c’est la mission que nous nous sommes fixée dans ces Grands Cahiers.
C’est un trésor du bassin méditerranéen, apprécié pour sa richesse et sa polyvalence. Beaucoup plus prisé que le navet boule d’or. Une excellente raison d’explorer cet univers fascinant : des oliveraies millénaires aux moulins traditionnels, des récoltes manuelles aux premières pressions à froid, des traditions familiales aux chefs qui en font l’éloge. Bienvenue dans le monde de l'huile d'olive. 80 pages entièrement consacrées à l’exploration de cet ingrédient clé de la cuisine. Un beau grand format illustré, entre recettes, histoires et anecdotes pour tout savoir sur l'huile d'olive !