Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Dit boek nodigt ons uit om stil te staan bij wat we eten. Het stelt ons in een heldere taal een gezonde en smakelijke keuken voor die onze vitaliteit verhoogt, het duizenden jaren oude adagio "Laat voedsel uw geneesmiddel zijn" indachtig. Fran?oise De Keuleneer en Pol Gr?goire stellen 101 eenvoudige en snelle recepten voor, gebaseerd op de volgende grote principes : - Kiezen voor de best mogelijke voedselcombinaties en gezonde, niet-getransformeerde producten. - De voorkeur geven aan rauwe gerechten en bereidingen op lage temperatuur. - Aanvullend gebruik maken van levenskrachtige gekiemde zaden en jonge scheuten. Het resultaat zou ongetwijfeld de zegen krijgen van Epicurus. Proeft uzelf maar een van taboul? van quinoa met Aziatische parfums, lasagne van aubergines met tapenade, rode tonijn mi-cuit, carpaccio van kalkoen met chiffonnade van venkel, pomodoricr?me met rucola, lamsgigotin met pijnappelpittenboter. Jean-Pierre Gabriel heeft dit culinaire festijn schitterend in beeld gebracht. Vitale Voeding veegt de klassieke gastronomie van tafel !