• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. Le guide de la cuisine sous vide 2.0 et de la cuisson basse température

Le guide de la cuisine sous vide 2.0 et de la cuisson basse température

plus de 150 recettes étape par étape et plus de 500 combinaisons temps & température

Karsten Tanggaard
Hardcover | Frans
€ 50,15
+ 100 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Le guide ultime de la cuisine sous vide et de la cuisson à basse température pour amateurs débutants et professionnels.


  • Plus de 150 recettes étape par étape.

  • Plus de 500 combinaisons temps & température testées et validées.

  • Des conseils sur la qualité des produits utilisés.

  • Des photographies exclusives montrant les ingrédients à différents stades de cuisson, et permettant de choisir la texture idéale et le goût parfait.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
607
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782812321580
Verschijningsdatum:
3/01/2024
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
210 mm x 280 mm
Gewicht:
2108 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 100 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juli 2025
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.