• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Koken
  3. Wereldkeuken
  4. Le cuisinier parisien ou L'art de la cuisine française au dix-neuvième siècle

Le cuisinier parisien ou L'art de la cuisine française au dix-neuvième siècle

traité élémentaire et pratique des entrées froides, des socles et de l'entremets de sucre

Marie-Antoine Carême
Paperback | Frans
€ 18,00
+ 36 punten
Verwachte beschikbaarheidsdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Traité de cuisine française du début du XIXe siècle proposant des recettes d'entrées froides et d'entremets.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
422
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9791020800947
Verschijningsdatum:
4/02/2014
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
110 mm x 150 mm
Gewicht:
300 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 36 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.