• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Le Cordon Bleu Pastry School

101 Step-By-Step Recipes

Le Cordon Bleu
Hardcover | Engels | Le Cordon Bleu
€ 51,95
+ 103 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

"This book from the famous French culinary institution is the one to buy for anyone who takes their pastry seriously." A Top Cookbook of 2018. -The Sunday Times

Le Cordon Bleu is the highly renowned, world famous cooking school noted for the quality of its culinary courses, aimed at beginners as well as confirmed or professional cooks. It is the world's largest hospitality education institution, with over 20 schools on five continents. Its educational focus is on hospitality management, culinary arts, and gastronomy. The teaching teams are composed of specialists, chefs and pastry experts, most of them honoured by national or international prizes. One of its most famous alumnae in the 1940s was Julia Child, as depicted in the film Julie & Julia.

There are 100 illustrated recipes, explained step-by-step with 1400 photographs and presented in 6 chapters: Pastries, cakes and desserts; Individual cakes and plated desserts; Pies and tarts; Outstanding and festive desserts; Biscuits and cupcakes, candies and delicacies, and finally the basics of pastry.

There are famous classics such as apple strudel, carrot cake, black forest gateau, strawberry cakes, profiteroles... Simple family recipes including molten chocolate cake, cake with candied fruit, hot soufflé with vanilla, Tart Tatin... Delicious and original desserts like yuzu with white chocolate, chocolate marshmallow and violet tartlet, cream cheese and cherry velvet, pistachio cristalline... At the end of the book there is a presentation of all the utensils and ingredients needed for baking and also a glossary explaining the specific culinary terms.

This is THE book for pastry lovers everywhere, from beginner to the advanced level and is the official bible for the Cordon Bleu cooking schools around the world in Europe: Paris, London, Madrid, Istanbul; the Americas: Ottawa, Mexico, Peru; Oceania: Adelaide, Melbourne, Perth, Sydney; and Asia: Tokyo, Kobe, Korea, Thailand, Malaysia, Shanghai, India, and Taiwan

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
521
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781911621201
Verschijningsdatum:
25/10/2018
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
224 mm x 264 mm
Gewicht:
2177 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 103 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
ACTIE

Nu 10% korting

op dé must-haves van het jaar
ACTIE
Standaard Boekhandel - De must-haves van 2024
KOM LANGS IN ONZE WINKELS

Hoera! Het is weer het Feest van het Boek

van 31/10 t.e.m. 03/11
KOM LANGS IN ONZE WINKELS
Feest van het Boek
WEDSTRIJD

Alleen in onze winkels: koop een boek en win een boekenfeest bij je thuis

Jij kiest welke topauteur misschien bij jou over de vloer komt!
WEDSTRIJD
Win een boekenfeest bij je thuis
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.