Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Le Cordon bleu

l'école de la pâtisserie

Le Cordon bleu
Hardcover | Frans
€ 30,10
+ 60 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


L'école de la pâtisserie


Les chefs de l'Institut le Cordon Bleu vous présentent plus de 100 recettes de pâtisserie illustrées pas à pas.


Découvrez une très grande variété de recettes :


  • des grands classiques connus de tous (opéra chocolat pistache, galette des Rois, Forêt-Noire, fraisier, macarons framboise, etc.) ;

  • des recettes familiales faciles à réaliser (mi-cuits coeur coulant au chocolat, muffins mangue et pépites de chocolat, soufflés chauds vanille, fondant aux pommes façon tatin, etc.) ;

  • des créations plus innovantes (choux yuzu au chocolat blond, tartelettes chocolat guimauve, entremets aloé vera et fraises des bois, cubes vanillés et pensées cristallisées, etc.).


Retrouvez, à la fin de l'ouvrage, la présentation des ustensiles et des ingrédients indispensables à la pâtisserie et les préparations de base.


Pour chaque recette, un encadré spécifique sur la présentation d'un produit, d'un geste ou une astuce du Chef vous guidera.


Le Cordon Bleu vous transmet tous ses secrets pour devenir un vrai chef pâtissier.

Fondé à Paris en 1895, Le Cordon Bleu est le premier réseau mondial d'instituts d'arts culinaires et de management hôtelier. Les formations culinaires sont dispensées tant aux professionnels qu'aux amateurs. Les Chefs enseignants sont lauréats de grands concours nationaux et internationaux et ont à coeur de partager leur passion et de transmettre leur savoir aux étudiants venus du monde entier.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
511
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782036009905
Verschijningsdatum:
3/11/2021
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
240 mm x 290 mm
Gewicht:
2728 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 60 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.