Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
El precio de la carne cuenta la historia de Julius, hombre grandote y robusto, insaciable carnívoro, y de su mujer Ayra, el amor de su vida, vegetariana militante que le pide que abandone la carne. Resignado, Julius acepta la propuesta de intercambiar su cuerpo con un animal, con el objeto de fomentar empatía y dejar de ser omnívoro. Pero en la granja Bio donde recaba el gallo Julius, nada es lo que parece y nuestro protagonista se verá forzado a escapar del acecho de todo tipo de depredadores: los propios animales del campo, los dueños de la granja, los responsables de la empresa U-Feeling y el departamento policial de intercambismo liderado por las inspectoras Gordon y Peña, que constatan que las posibilidades del intercambialismo son tan inabarcables como peligrosas. En esta tercera entrega de la serie, el lector de La experiencia U-Feeling acostumbrado a sus historias turbadoras e iconoclastas no sabe todavía que está a punto de convertirse en un vegetariano militante...