Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Het gebruik van kruiden en eetbare bloemen in de keuken is oneindig. 'Koken met kruiden & bloemen' laat je zien dat er meer is dan de klassieke combinaties kip met rozemarijn of witvis met dille. Maak je eigen jasmijndressing, bak appelmuffins met vlierbloesem en tijm, serveer zeebaars eens met honing en seringen en zit niet achter de geraniums, maar gebruik de blaadjes in een fantastische cocktail.
'Koken met kruiden & bloemen' geeft je een overzicht van tientallen kruiden en eetbare bloemen die je zelf makkelijk kunt kweken, vervolgens oogsten en ... vervolgens gebruiken in de keuken. Van basilicum, rozenblaadjes, viooltjes tot en met zuring; geef je ontbijt, lunch, drankjes en feestelijke hoofd- en bijgerechten een extra twist.
Met kruiden- en bloemenlexicon, smaakwijzer en kweektips voor tuin en balkon.