Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Het is vooral de bedoeling van dit boek om de lezer(es) te tonen dat biergerechten zich niet hoeven te beperken tot de grote klassiekers uit de Belgische, vaderlandse bierkeuken, zoals stoverij/stoofvlees ("carbonades flamandes") en beignetbeslag. Op zestig pagina's vind je recepten met bier, gaande van soepen tot nagerechten.
Dit alles voorafgegaan door de geschiedenis van het het bier in het algemeen, het Belgisch bier in het bijzonder, brouwerijen, bierstijlen, musea, bierverenigingen, restaurants ...
Misschien moet je een buitenlander zijn om te merken dat je hier te lande in een doodgewoon café al kunt kiezen uit een absoluut minimum van tien à vijftien biersoorten, dat alle biersoorten in hun eigen glas geschonken worden en dat de meeste cafébazen eerst een opleiding volgen om het bier op de juiste manier te behandelen.