• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Kitchen Pro Series

Guide to Meat Identification, Fabrication and Utilization

Thomas (Culinary Institute of America) Schneller, Hyde Park, NY) Culinary Institute of America (Culinary Institute
Hardcover
€ 102,45
+ 204 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A manual on purchasing and fabricating meat cuts. It offers information on fabricating beef, pork, veal, lamb, and exotic meats. It also offers storage information, basic preparation methods for each cut, and recipes. It is suitable for chefs, foodservice managers, purchasing agents, culinary students and instructors, and food enthusiasts.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
288

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781428319943
Verschijningsdatum:
3/02/2009
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
237 mm x 287 mm
Gewicht:
1182 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 204 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Suske en Wiske & Jommeke trakteren

Koop hun avonturen nu voor slechts € 5!
CADEAU
actie strips
CADEAU

Een goed verhaal is geld waard

Krijg nu een € 4 voucher bij elke aankoop vanaf € 40
CADEAU
Terugkeeractie
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie korting
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.