Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This vintage book contains a detailed guide to food preservation, with a special focus on the making jams, jellies, marmalades, pickles, and sauces. Written in plain, simple language and full of useful tips and handy hints, this handbook is will be of considerable utility to those with a practical interest in preserving food, and would make for a great addition to any culinary collection. Contents include: "Preserving Fruit by Drying", "How to Dry Raspberries", "To Dry Herbs and Mushrooms", "Amber Marmalade", "Apple Jelly", "Apple and Grape Butter", "Apple and Grape Jelly", "Apple Butter", "Apple Marmalade", "Apricot and Orange Preserve", et cetera. Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. It is with this in mind that we are republishing this vintage book now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on preserving food.