• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Bedrijf & Technologie
  3. Techniek
  4. Biotechnologie & Chemische technologie
  5. Isolation of citric acid producing Aspergillus niger strains

Isolation of citric acid producing Aspergillus niger strains

Perkins Muredzi, Hilda Nyati, Misheck Mudyiwa
Paperback | Engels
€ 68,45
+ 136 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Citric acid is one of the major ingredients in food, beverages, pharmaceutical preparations and detergents. This book is a compilation or concise report on the research work done by researchers from the Harare Institute of Technology, Bindura University of Science Education, University of Zimbabwe and the National University of Science and Technology in isolating citric acid producing Aspergillus niger strains from Zimbabwean selected sources.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
96
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783659481000
Verschijningsdatum:
25/10/2013
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
150 mm x 220 mm
Gewicht:
150 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 136 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.