Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Microbiology is a branch of biology focused on the study of unicellular, multicellular, and acellular microorganisms. These microorganisms are categorized into prokaryotic and eukaryotic groups. Microbiology comprises two main areas: pure microbiology and applied microbiology. Pure microbiology includes areas such as virology, parasitology, bacteriology, and mycology, while applied microbiology covers fields such as medical microbiology, pharmaceutical microbiology, food microbiology, and agricultural microbiology. The applications of microbiology are vast and include industrial fermentation, amino acid production, and biopolymer synthesis. This book is a compilation of chapters that discuss the most vital concepts in the field of microbiology. It attempts to understand the multiple branches that fall under the discipline and how such concepts have practical applications. The book is appropriate for those seeking detailed information in this area.