Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Food sensory testing includes the application of human senses in the scientific assessment of food products. Qualities like texture, odor, scent, and taste are examined by trained testers to evaluate product quality or obtain opportunities for development. The test people of a board should satisfy certain prerequisites as food testers: availability, neutral conduct towards the tested product, scientific language competence, no sensitivities or intolerances to test foods, and healthy senses. This volume presents off-flavor as an unwanted taste, smell, or mouthfeel. This can emerge during storage or handling and frequently causes a decline in the sensory nature of food or drink. Off-flavor happens when dangerous compounds pollute a food because of chemical alterations or adulteration during storage or production or through the development of microbes in a product. For effective sensory testing, sample choosing, preparation, balance, coding, and presentation are crucial to offering an objective assessment. The differences between samples should be negligible; for example, all testers must obtain similar samples for appraisal.