• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Interpreting Food at Museums and Historic Sites

Michelle Moon
Hardcover | Engels | Interpreting History | nr. 6
€ 155,95
+ 311 punten
Uitvoering
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Interpreting Food at Museums and Historic Sites offers a framework for understanding the big ideas in food history, suggesting best practices for linking objects, exhibits and demonstrations with the larger story of change in food production and consumption over the past two centuries - a story in which your visitors can see themselves, and explore their own relationships to food. This book can help you develop food interpretation with depth and significance, making relevant connections to contemporary issues and visitor interests.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
220
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 6

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781442257207
Verschijningsdatum:
19/11/2015
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
178 mm x 257 mm
Gewicht:
680 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 311 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Een goed verhaal is geld waard

Krijg nu een € 4 voucher bij elke aankoop vanaf € 40
CADEAU
Terugkeeractie
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
e-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.