• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Mens & Maatschappij
  4. Sociologie
  5. Interpreting Food at Museums and Historic Sites

Interpreting Food at Museums and Historic Sites

Michelle Moon
Hardcover | Engels | Interpreting History | nr. 6
€ 155,95
+ 311 punten
Uitvoering
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Food is such a friendly topic that it's often thought of as a "hook" for engaging visitors - a familiar way into other topics, or a sensory element to round out a living history interpretation. But it's more than just a hook - it's a topic all its own, with its own history and its own uncertain future, deserving of a central place in historic interpretation. With audiences more interested in food than ever before, and new research in food studies bringing interdisciplinary approaches to this complicated but compelling subject, museums and historic sites have an opportunity to draw new audiences and infuse new meaning into their food presentations.

You'll find:
A comprehensive, thematic framework of key concepts that will help you contextualize food history interpretations;A concise, evaluative review of the historiography of food interpretation;Case studies featuring the expression of these themes in the real world of museum interpretation; andBest practices for interpreting food.
Interpreting Food at Museums and Historic Sites offers a framework for understanding the big ideas in food history, suggesting best practices for linking objects, exhibits and demonstrations with the larger story of change in food production and consumption over the past two centuries - a story in which your visitors can see themselves, and explore their own relationships to food. This book can help you develop food interpretation with depth and significance, making relevant connections to contemporary issues and visitor interests.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
220
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 6

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781442257207
Verschijningsdatum:
19/11/2015
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
178 mm x 257 mm
Gewicht:
680 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 311 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juni
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.