Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Instant Insights: Optimising Quality Attributes in Poultry Products
€ 72,45
+ 144 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This collection features six peer-reviewed reviews on optimising key quality attributes in poultry products.


The first chapter considers recent research on enhancing the nutritional quality of poultry meat, focussing primarily on increasing the meat's polyunsaturated fat content.


The second chapter describes different mechanisms and chemical compounds responsible for poultry meat flavour and off-flavour development. The chapter also reviews how these compounds can be manipulated to enhance flavour.


The third chapter provides a comprehensive overview of 20 years' worth of research on understanding the genetics and genomics of meat quality traits in poultry species.


The fourth chapter reviews the main factors affecting poultry meat colour and includes a case study to demonstrate how packaging can influence poultry meat colour and lipid oxidation.


The fifth chapter addresses the role and influence of egg appearance and colour on consumer preferences and purchasing decisions, focussing on the shell, albumen and yolk.


The final chapter reviews the use of molecular breeding techniques to improve internal and external egg quality, including whole-genome methods, such as genome-wide association studies and genomic selection.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
124
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 88

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781801466493
Verschijningsdatum:
19/12/2023
Uitvoering:
Paperback
Bestandsformaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
213 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 144 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.