Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Koken
  3. Keukentoestellen
  4. Inblikken En Conserveren 2022

Inblikken En Conserveren 2022

100 Recepten in Dit Kookboek, Hoe Je Voedsel Kunt Inmaken En Bewaren: Vlees, Groente En Fruit.: Vlees, Groente En Fruit.

Tigo Smits
Paperback | Nederlands
€ 73,95
+ 147 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Thuisconserven is enorm veranderd in de 180 jaar sinds het werd geïntroduceerd als een manier om voedsel te bewaren.


Wetenschappers hebben manieren gevonden om veiligere producten van hogere kwaliteit te produceren. Het eerste deel van deze publicatie legt de wetenschappelijke principes uit waarop conserveringstechnieken zijn gebaseerd, bespreekt conservenapparatuur en beschrijft het juiste gebruik van potten en deksels. Het beschrijft de basisingrediënten en procedures voor conserven en hoe deze te gebruiken om veilige, hoogwaardige ingeblikte producten te verkrijgen.


Ten slotte helpt het u te beslissen of en hoeveel u kunt. Het tweede deel van deze publicatie is een serie conservengidsen voor specifieke voedingsmiddelen. Deze gidsen bieden gedetailleerde aanwijzingen voor het maken van suikerstropen; en voor het inblikken van fruit en fruitproducten, tomaten en tomatenproducten, groenten, rood vlees, gevogelte, zeevruchten en augurken en relishes. Bij elke reeks aanwijzingen voor fruit, tomaten en groenten staan handige richtlijnen voor het kiezen van de juiste hoeveelheden en kwaliteit van rauw voedsel. De meeste recepten zijn ontworpen om een volle blikje pints of quarts op te leveren.


Ten slotte worden voor elk voedingsmiddel verwerkingsaanpassingen voor hoogten boven zeeniveau gegeven.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
332
Taal:
Nederlands

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781837629152
Verschijningsdatum:
6/10/2022
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
444 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 147 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.